fbpx
RASPRODANO

Allnutrition

BCAA MAX Support 2:1:1, 1000g

Šifra artikla: 8771-2
  • Savršena BCAA formula 2:1:1
  • Ojačan glutaminom i taurinom
  • Podržava sagorijevanje masti
  • Lako topljiv i brz za pripremu

36,93 

U cijene je uključen PDV.
Brza dostava!

Rok isporuke je 2-3 radna dana.

Samo svježa roba

Garantiramo maksimalnu trajnost proizvoda.

BCAA MAX SUPPORT je kompleks BCAA razgranatih aminokiselina u omjeru 2:1:1 (L-leucin:L-valin:L-izoleucin), čija je svrha potpora tijelu tijekom i nakon treninga. Proizvod je dodatno pojačan L-glutaminom i taurinom.

BCAA MAX SUPPORT može biti vrijedan dodatak prehrani fizički aktivnim osoba, posebice profesionalnim sportašima. Opravdanost njihovog uzimanja, međutim, ovisi o nekoliko čimbenika, kao što su sastav tijela, svrha i vrsta prehrane, učestalost i intenzitet treninga itd.

Što je niža razina masnog tkiva i što je kalorijski deficit veći, manja je zaliha ugljikohidrata a što je trening teži i učestaliji, to više prednosti možete dobiti uzimanjem BCAA.  Stoga, ALLNUTRITION BCAA MAX SUPPORT je nezamjenjiv prije i nakon treninga.

Preporučena upotreba:

Koristite 1 do 2 porcije dnevno. Jedna porcija je 7,5g proizvoda (1 mjerica) otopljenih u 250 ml vode ili soka. Na dane treninga: jedna porcija prije treninga i jedna porcija nakon treninga. U danima bez treninga: jedna porcija ujutro na prazan želudac. Preporučena dnevna količina od 15g se ne bi trebala prekoračiti.

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ovaj proizvod je namijenjen fizički aktivnim osobama starijim od 18 godina. Djeca, trudnice i dojilje ne bi trebale konzumirati ovaj proizvod. Proizvod može sadržavati orašaste plodove, soju i proteine jaja. Ne konzumirati ako ste alergični na neki od sastojaka.

Potrebno je prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom.

Način čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi od 15°C-25°C.

Najbolje upotrijebiti do: datum otisnut na originalnom pakiranju.

Sastav:

L-leucin, L-glutamin, L-taurin, L-valin, L-soleucin, jabučna kiselina, sukraloza