fbpx
RASPRODANO

Allnutrition

CRE4, 390g

Šifra artikla: 10429
 • Napredna blend formula 4 vrste kreatina
 • Obogaćen taurinom i beta-alaninom
 • Povećava fizičku izdržljivost
 • Ubrzava regeneraciju mišića
 • Potiče rast nemasne mišićne mase

NC 30 dana: 50,00  (376,73 kn)
55,13  (415,38 kn)

U cijene je uključen PDV.
Brza dostava!

Rok isporuke je 2-3 radna dana.

Samo svježa roba

Garantiramo maksimalnu trajnost proizvoda.

ALLNUTRITION CRE4 je napredna mješavina četiri oblika kreatina obogaćena taurinom i beta-alaninom. Porcija od 6,5 g proizvoda sadrži 3368 mg kreatina, 800 mg beta-alanina i 500 mg taurina.

Osnovna uloga kreatina svodi se na “ponovno stvaranje” ATP-a koji je unutarstanični prijenosnik energije. Ova tvar također povećava hidrataciju mišićnih stanica i uključena je u skladištenje glikogena što se prevodi u poboljšanje sposobnosti vježbanja, intenziviranje regenerativnih procesa i povećanje mišićne mase.

Suplementacija mješavinom nekoliko oblika kreatina može donijeti bolje rezultate od upotrebe jednog oblika i to zbog njihovih različitih kemijskih svojstava, stabilnosti ili topivosti. Moguće je sinergijsko djelovanje pojedinih oblika kreatina.

 • Kreatin-malat – kombinacija je kreatina s jabučnom kiselinom, podržava rast nemasne tjelesne mase.
 • Kreatin-monohidrat – kombinacija je kreatina s molekulom vode, najpopularniji je i ujedno najbolje proučen oblik kreatina, potiče rast mišićne mase.
 • Kreatin-citrat – kombinacija kreatina i limunske kiseline, vrlo je dobro apsorbirajući oblik kreatina.
 • Kreatin-hidroklorid – kombinacija je kreatina sa hidrokloridom, oblik koji se preporučuje osobama sa želučanim problemima.
 • Taurin – aminokiselina koja podržava regeneraciju mišića nakon treninga i ima antikatabolički učinak.
 • Beta-alanin – aminokiselina koja utječe na regeneraciju mišića, smanjuje osjećaj fizičkog umora i ima antikatabolički učinak.
Preporučena upotreba:

Porciju od 6,5g proizvoda ( 1 mjericu ) otopite u 200ml vode ili u svoj omiljeni napitak ( u slučaju verzije bez okusa ). Konzumirati jednom dnevno u bilo koje doba. Nije potrebna faza punjenja!

Ovaj proizvod je namijenjen fizički aktivnim osobama starijim od 18 godina. Djeca, trudnice i dojilje ne bi trebale konzumirati ovaj proizvod. Proizvod može sadržavati orašaste plodove, soju i proteine jaja. Ne konzumirati ako ste alergični na neki od sastojaka.

Potrebno je prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom.

Način čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi od 15°C-25°C.

Najbolje upotrijebiti do: datum otisnut na originalnom pakiranju.

Sastav:

kreatin-malat, kreatin-monohidrat, kreatin-citrat, kreatin-hidroklorid, beta-alanin, taurin, aroma, sladilo: sukraloza, boja: karoteni