fbpx
RASPRODANO

Allnutrition

WheyRose, 500g

Šifra artikla: 9039
  • Whey protein najviše kvalitete
  • Sušeni komadići pravog voća
  • DigeZyme® probavni enzimi
  • Bez laktoze
  • Ukusan proteinski napitak

NC 30 dana: 31,50  (237,34 kn)
33,08  (249,24 kn)

U cijene je uključen PDV.
Brza dostava!

Rok isporuke je 2-3 radna dana.

Samo svježa roba

Garantiramo maksimalnu trajnost proizvoda.

WHEYROSE je visokoproteinski dodatak baziran na najkvalitetnijem koncentratu proteina sirutke bez laktoze, koji se smatra jednim od najboljih izvora proteina u našoj prehrani. Protein sirutke je lako probavljiv, brzo se apsorbira i ima visok sadržaj BCAA aminokiselina razgranatog lanca. Također, WHEYROSE sadrži i komadiće liofiliziranog voća.
Osim toga, WHEYROSE smo obogatili DigeZyme® kompleksom probavnih enzima koji je patentirao američki laboratorij Sabins™. Sastoji se od pet probavnih enzima kao što su amilaza, celulaza, lipaza, laktaza i proteaza. Probavni enzimi pomažu u razgradnji makromolekula na manje elemente, zahvaljujući čemu se sastojci iz hrane i našeg proizvoda još bolje apsorbiraju. To vam omogućuje da minimizirate ili čak eliminirate probavne tegobe.
Preporučena upotreba:

Rastopiti 1 porciju proizvoda od 30g (1 mjericu) u 200ml vode ili mlijeka. Konzumirati 2 puta dnevno između obroka. Preporučena dnevna doza od 30g se ne bi trebala prekoračiti.

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ovaj proizvod je namijenjen fizički aktivnim osobama starijim od 18 godina. Djeca, trudnice i dojilje ne bi trebale konzumirati ovaj proizvod. Proizvod može sadržavati orašaste plodove, soju i proteine jaja. Ne konzumirati ako ste alergični na neki od sastojaka.

Potrebno je prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom.

Način čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi od 15°C-25°C.

Najbolje upotrijebiti do: datum otisnut na originalnom pakiranju

Sastav:

Koncentrat proteina sirutke, liofilizirane brusnice, DigeZyme kompleks enzima (α-amilaza (iz Aspergillus oryzae), neutralna proteaza (iz Bacillus subtilis), laktaza (iz Aspergillus oryzae), lipaza (iz Rhizopus oryzae), celulaza (iz Trichoderma longibrachiatum), arome, zgušnjivači: karboksimetilceluloza, guar guma, ksantan guma; crveni kupus, sol, sladila: sukraloza, steviol glikozidi.